Femeie de 56 de ani, administrator al unui bloc, înjunghiată mortal în spaţiul în care lucra

198
Femeie de 56 de ani, administrator al unui bloc, înjunghiată mortal în spaţiul în care lucra - jmhhc2g9yme4m2ixowu0n2yxmzi1ndc2-1711702442.jpg
O femeie de 56 de ani, administrator al unui bloc din Sectorul 2, a fost înjunghiată mortal, în spaţiul în care îşi desfăşura activitatea, de către un bărbat de 57 de ani, anunţă Poliţia Capitalei.


Potrivit sursei citate, tragedia a avut loc joi seara.


"La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19,10, Poliţia Capitalei - Secţia 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care domiciliază în acelaşi bloc, în Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin ar fi înjunghiat o femeie cu un obiect tăietor-înţepător. S-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 9 la faţa locului, unde l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii", se arată într-o informare transmisă, vineri, de Poliţie.


Poliţiştii spun că fapta ar fi fost comisă în incinta spaţiului unde femeia îşi desfăşura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului.


La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei.


Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde