Femeie salvată de la înec de un jandarm constănțean

170
Femeie salvată de la înec  de un jandarm constănțean - femeiesalvatadelainecdeunjandarm-1392226571.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla, marți seară, în jurul orei 20.00, într-o misiune de patrulare pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, în apropierea Lacului Neptun, a auzit strigăte de ajutor venind din direcția lacului. 
Imediat, unul dintre jandarmi s-a deplasat pe malul acestuia, pentru a vedea ce se întâmplă, și a observat că o femeie se afla în apă și avea nevoie de ajutor. Jandarmul a sărit în apă și a scos în siguranță femeia la mal, ulterior apelând serviciul de ambulanță, prin numărul unic de urgență 112. 
Femeia, în vârstă de 51 ani, din municipiul București, a fost transportată imediat la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale. După identificarea acesteia, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, pentru a-i informa despre ce s-a întâmplat, precum și despre faptul că femeia este în siguranță. 
Din discuțiile purtate cu rudele, jandarmii au aflat că bucureșteanca a mai fost plecată de acasă în repetate rânduri, fiind cunoscută cu afecțiuni psihice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Prinși de jandarmi cu etnobotanice
Pagina a fost generata in 1.7261 secunde