Fetiță de trei ani, DESFIGURATĂ DE UN CÂINE

175
1
Fetiță de trei ani, DESFIGURATĂ DE UN CÂINE - policedogbite1326224326-1379944618.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de 3 ani din satul Bicău se află internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Satu Mare după ce a fost mușcată de un câine, scrie transilvaniareporter.ro. 


Incidentul a avut loc sâmbătă și inițial, fetița a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de Primire a Urgențelor Satu Mare unde a primit îngrijirile de specialitate pentru rănile multiple de la nivelul feței, ochilor și scalpului. Ulterior, deoarece nu se știa dacă patrupedul care a mușcat-o este vaccinat, a fost transferată în Secția de Boli Infecțioase unde se află și în prezent sub supraveghere medicală.


Din cele relatate de mama victimei,  agresiunea asupra fetiței s-a produs în timp ce Alina se juca împreună cu surioara de 4 ani în curtea casei, cu câinele familiei. Câinele unor vecini a pătruns în curtea unde se jucau cele două fetițe și a atacat-o pe Alina. Mama copiilor, care se afla în casă, a fost alertată de plânsetele celor două fetițe, completează realitatea.net.


Comentează știrea

hermes
23 septembrie 2013
Bunica este de vina

Unde sunt iubitorii de javre sa strige ca nu este vina cainelui ci a bunicii? Cainele sarmanul de el isi apara teritoriul, sau mai stiu eu s-a simtit agresat si stresat de fetita de 3 ani. Sper sa il fi omorat deja parintii copilei iar proprietarul animalului agresiv sa plateasca atat civil cat si penal pentru ca nu si-a supravegheat javra. Si sper ca iubitorii de animale din constanta si din tara sa isi asume responsabilitatea de cate ori se intampla asa ceva in tara. Ca ei sunt unii dintre principalii vinovati ai fiecarui caz de agresivitate a cainilor (vagabonzi sau nu)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.331 secunde