Fetiță de zece ani, în stare de gravă la spital, după ce mama ei a făcut dezinsecție împotriva puricilor

380
Fetiță de zece ani, în stare de gravă la spital, după ce mama ei a făcut dezinsecție împotriva puricilor - smurd-1716544003.jpg

Articole de la același autor

O copilă de doar 10 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce mama ei a făcut dezinsecție în casă cu o substanță periculoasă pentru a scăpa de purici. Imediat, fetiţa a început să se simtă rău, iar părinții au sunat la 112.


Incidentul a avut loc miercuri seara, în localitatea Sadova, din județul Caraș Severin. În jurul orei 21.00, mama a sunat la 112 pentru a cere ajutor de specialitate.


În cursul zilei, femeia care are trei copii, fata de 10 ani, un băiat de 12 ani și o fată de 15 ani, a făcut curățenie generală și a stropit prin casă cu o soluție specială, puternică, împotriva puricilor. Și hainele au fost stropite cu aceasta.


Mezinei i s-a făcut rău și a fost transportată de către un echipaj SMURD la spitalul din Caransebeș. După ce medicii au văzut starea ei, a fost trimisă imediat la spitalul din Timișoara, unde se află și în acest moment la secția de reanimare.


Și băiatul a început să se simtă rău, în cursul dimineții de ieri și a fost transportat la spitalul Caransebeș unde a fost internat la secția de Pediatrie. I s-a făcut tratamentul adecvat iar medicul care s-a ocupat de acest caz a spus că tânărul va fi externat astăzi într-o stare bună, scrie antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3617 secunde