Fiică de polițist, implicată într-un accident rutier, în Constanța

2038
1
Fiica unui polițist constănțean s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier în cartierul Coiciu, din Constanța.
Potrivit lucrătorilor de la Serviciul Poliției Rutieră, joi seară, în jurul orei 21, Elena Adriana Cincă, de 19 ani, din Constanța, studentă, conducea un autoturism marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT-65-AAA, pe strada Străjerului spre strada Baba Novac. Din cauză că nu a respectat semnificația indicatorului STOP, tânăra a intrat într-o mașină, tot marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT-10-FMN, condusă de Alexandru Mugur Iordache, de 19 ani, din Constanța, elev, care circula pe strada Baba Novac, dinspre strada Dezrobirii spre Casa de Cultură.
Autoturismul fiicei de polițist a fost proiectat într-un copac din partea stângă, pe când cealaltă mașină
s-a proptit în imobilul cu nr. 71, de pe strada Baba Novac.
Din accidentul rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetei de polițist, care a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată.

Comentează știrea

capitanul
13 august 2011
fata da politist?

Oare cand a luat permisul de conducere, politistul din dreapta ei nu i-a explicat ca la o intersectie dirijata cu indicatoare trebuie sa respecti semnul indicatorului din dreptul pe care-l intalnesti? Oricum permisul nu la luat cu SPAGA ci cu ORDIN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6466 secunde