Fiul comisarului șef Marian Saragea, în conflict cu polițiștii din Cumpăna

2208
Duminică seara, un tânăr de 25 de ani, fiu de comisar șef, a dat mari dureri de cap polițiștilor de la Cum-păna. Individul a devenit violent atunci când a fost oprit în trafic și, pentru a-și arăta revolta, a încercat să scoată de la cingătoare o armă, pentru a demonstra astfel cât de mare și de tare este el. Polițiștii l-au imobilizat și transportat la sediul de poliție din localitate, dar în timpul cercetărilor el a mimat o criză de epilepsie, medicii chemați la fața locului spunând că băiatul n-ar suferi de așa ceva. De partea cealaltă, tânărul susține că ar fi fost bătut de polițiști…
Aventura îi aparține lui Florin Saragea, de 25 de ani, fiul comisarului șef Marian Saragea - în prezent pensionar, care ani de-a rândul a fost purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.
Băiatul a fost scos din trafic, duminică seara, pe la ora 20, de polițiștii din Cumpăna, pentru că se afla la volanul unui autoturism marca Opel care nu avea montate numerele de înmatriculare și îi lipseau și elemente ale caroseriei (barele din față și spate).
În momentul în care oamenii legii i-au solicitat actele la control, tânărul a devenit violent, el încercând să scoată un pistol pe care-l avea într-un toc la centură, motiv pentru care s-a trecut la imobilizarea sa, ulterior fiind condus la sediul Poliției Comunale Cumpăna.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana respectivă este deținătoare legală a pistolului cu gaze, calibru 8 mm, arma fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză nu este înmatriculat. În timpul cercetărilor, Florin Saragea ar fi amenințat organele de poliție și a mimat o criză de epilepsie, fapt pentru care a fost solicitată intervenția medicului din cadrul Dispensarului Cumpăna, cât și a unui echipaj al Serviciului de Ambulanță. Cadrele medicale au stabilit astfel că persoana în cauză nu prezenta criza specifică bolii de epilepsie, Florin Saragea fiind cât se poate de conștient. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate de către polițiștii din Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde