Florin Salam a fost pus sub control judiciar în dosarul de înșelăciune

164
Florin Salam a fost pus sub control judiciar în dosarul de înșelăciune - florin-salam-control-judiciar-1710439160.jpg

Articole de la același autor

Florin Salam, reținut pentru că ar fi înșelat mai multe persoane de la care ar fi luat bani ca să le cânte la evenimente, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.


Cântărețul de manele Florin Salam a fost ridicat de acasă, joi dimineață, și dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală. Ulterior, el a fost reținut și a ajuns în fața procurorilor.


Salam este acuzat că a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul și nici nu le-a dat banii înapoi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024.


În acest dosar au avut loc joi dimineaţă trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro


Nu este prima oară când Salam are de înfruntat acest tip de acuzații. Un bărbat din Târgoviște i-a făcut cântărețului plângere penală, acuzându-l că l-a înșelat cu 5.500 de euro.


Cum ar fi fost țepuiți clienții lui Salam


În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracţională, notează stiripesurse.ro


- în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înţelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu şi-a respectat promisiunea şi nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.


- la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuinţa bărbatului, iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat şi nici nu a returnat banii persoanei vătămate.


- la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuinţa bănuitului, iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4771 secunde