Focuri de armă pentru aplanarea unui scandal cu săbii între două familii

1402
Polițiștii constănțeni au fost nevoiți să tragă șapte focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru aplanarea unui conflict între două familii din localitatea Valu lui Traian, în scandal fiind folosite săbii și bâte.
Potrivit anchetatorilor, starea conflictuală dintre cele două familii de romi este mai veche, iar duminică seară, în jurul orei 22, membrii uneia dintre familii au mers acasă la ceilalți, înarmați cu săbii și bâte.
Membrii familiei atacate au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimisă o patrulă de Poliție din localitate. Pentru că oamenii legii nu puteau face față agresorilor, aceștia fiind numeroși, au apelat la forțele DIAS, care au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului.
Pentru detensionarea situației ei au fost nevoiți să facă uz de armă și au tras nu mai puțin de șapte focuri de avertisment, cu cartușe de manevră. Ulterior, 13 persoane, din ambele familii, au fost dezarmate și conduse la sediul Poliției, unde le-au fost întocmite dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, pentru capii celor două familii s-au mai reținut acuzațiile de loviri și alte violențe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Măcel pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde