Forțele Navale Române, la Conferința Forumului Securității Maritime

270
Forțele Navale Române, la Conferința Forumului Securității Maritime - x-fortele-navale-romane-1698145611.jpg

Articole de la același autor

Forumul Securității Maritime, în colaborare cu Statul Major al Forțelor Navale, organizează în zilele de 26 şi 27 octombrie conferința internațională anuală cu tema „Reziliența maritimă și securitatea Mării Negre: Abordări în era amenințărilor hibride”.
 

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai Forțelor Navale Române și specialiști în problematica securității maritime vor susține lucrări și comunicări științifice, care vor aduce spre dezbatere diferite subiecte referitoare la tema forumului.
 

Ediția din acest an a conferinței dorește să sublinieze că cele mai bune soluții la provocările de securitate pot fi identificate numai printr-un dialog axat pe problemele specifice domeniului maritim, reunind toate structurile din sectorul public și privat, din organizații naționale și internaționale, precum și din mediul academic și ONG-uri.
 

Lucrările conferinței vor fi prezentate în format fizic, începând cu ora 09.00, în Constanța, la Centrul de Conferințe al Forțelor Navale (Str. Dezrobirii Nr. 18, Constanţa), și în format online, pe platforma Cisco Webex Meetings.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7588 secunde