Fost călugăr din Constanța, reținut după ce a avut relații sexuale cu un alt bărbat fără să-i spună că are SIDA

379
2
Fost călugăr din Constanța, reținut după ce a avut relații sexuale cu un alt bărbat fără să-i spună că are SIDA - arest2-1449252417.jpg

Articole recomandate

Un fost călugăr a fost reținut de procurorii Parchetului Tribunalului București după ce a înreținut relații sexuale cu un alt bărbat fără să-i spună că are HIV/SIDA, instanța hotărând ca bărbatul să fie cercetat în arest la domiciliu.


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București l-au reținut pe Nicolae Sima pentru infracțiunea de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, Nicolae Sima, persoană infectată HIV/SIDA în stadiul C3-SIDA, a întreținut relații sexuale orale și anale neprotejate cu un bărbat, într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, fără să- i spună că este bolnav "creându-se astfel riscul transmiterii sindromului imunodeficitar dobândit- SIDA".

"Inculpatul Sima Nicolae cunoștea din anul 2012 că este infectat cu virusul HIV, din data de 07.08.2012 aflându-se în evidența Spitalului de Boli Infecțioase Constanța ca persoană infectată HIV/SIDA, stadiul C3-SIDA", se arată în ordonanța de reținere a procurorilor, potrivit Realitatea.net.

Conform unor surse judiciare, Sima a fost înjunghiat, în noaptea de 7 noiembrie, de bărbatul cu care a întreținut relații sexuale. Procurorii au demarat o anchetă pentru tentativă de omor și astfel au aflat și că fostul călugăr a întreținut relații sexuale cu persoana care l-a agresat, fără să-i spună că este bolnav. Ulterior, agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor.


Comentează știrea

Cristi
4 decembrie 2015
Zau ?

Fostul staret al manastirii de la 23 August , pe numele sau de calugar Macarie , se dadea drept avocat prin 2011 . Apropiat al arhiepiscopului Teodosie , care l-a intronizat staret , a fost dat afara de la manastire , dupa ce s- a facut ceva scandal , ca se dadea la baietii care veneau sa se roage , nu pentru ca ar fi furat din banii manastirii . De altfel , in manastiri , se spala multi bani si se fura si mai multi . O parte dintre ei ajung si la prea-inaltul , care i-a canalizat catre manastirea sa de la Dorna-Arini , sau catre alte afaceri ... Aceleasi apucaturi , se inregistreaza si pe la bisericile din judet , cu preoti pusi pe capatuiala , sau cu ideea ca trebuie sa-si plateasca tributul catre Teodosie . Spre exemplu , intr-un sat , de unde isi recruta Macarie baietii pentru distractie , parohul bisericii a primit , in campania electorala din 2012 , o suma uriasa de la Ministerul Culturii , pentru a inlocui acoperisul bisericii , dar l-a vopsit doar si nu se stie ce s-a facut cu banii ramasi ... Macarie a fost arestat in 2012 de catre politistii de la Medgidia , dar a fost eliberat a doua zi de catre prim-procurorul Chirila de la Parchetul Medgidia , care se cunoaste , de ani buni , cu tatal ratatului calugar , homosexual si pedofil ...

craciun
4 decembrie 2015
: Fa bani de acasa!

Fa bani de acasa! Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dan Șova a fost reținut!
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Primar reținut de procurorii DNA
Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Ancheta "Colectiv". DOUĂ REȚINERI!
Pagina a fost generata in 1.0701 secunde