Fostul director al Penitenciarului Poarta Albă Claudiu Cătălin Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel

2079
1
Fostul director al Penitenciarului Poarta Albă Claudiu Cătălin Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel - bejan-1643901844.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat..


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani.Este vorba de fostul director al Penitenciarului Poarta Albă, Claudiu Cătălin Bejan

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.


Comentează știrea

Foarfeca George Danut
3 februarie 2022
mesaj de condoleante

Mare om, mare caracter. A ajutat multe suflete aflate in stare critica, un adevarat psiholog uman, un om care intindea o mana de ajutor fara sa ceara nimic in schimb, absolut nimic ! Dumnezeu l-a luat la Cer pentru ca avea acest minunat caracter. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, la loc luminat, la loc cu verdeata, acolo unde nu exista nici intristare, nici durere. R.I.P. ! Amin !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6268 secunde