Fostul prefect, Dan Ilie Morega, prins a patra oară la volan fără permis

229
Fostul prefect, Dan Ilie Morega, prins a patra oară la volan fără permis - prefect-fara-permis-1708968243.jpg

Articole de la același autor

Dan Ilie Morega, în vârstă de 78 de ani, a fost depistat, pentru a patra oară în ultimele două săptămâni, în trafic fără permis de conducere, transmite Gazeta de Sud. Fostul prefect de Gorj are permisul retras din motive medicale, iar pe numele lui există deja trei dosare penale pentru conducere fără permis.


Fostul prefect de Gorj a fost tras pe dreapta pe strada Victoriei din Târgu Jiu. Polițiștii l-au testat și cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.
„O măsură ilegală. Domnilor, doamnelor, nu am săvârșit nicio ilegalitate. M-au găsit la alcoolemie 0,0. Nu am nicio vinovăție. Deci alcoolemie 0,0”, le-a declarat jurnaliștilor locali Dan Ilie Morega.


La fața locului au fost prezente cinci echipaje de poliție. Ulterior, Morega a mers la poliție pentru audieri. Pentru asta, el și-a chemat șoferul, care a urmat o autospecială până la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, potrivit presei locale.


Fostul prefect de Gorj nu mai are dreptul de a conduce din 6 februarie, dar a refuzat să predea permisul auto atunci când a fost notificat de către Poliție, motivând că va face contestație în instanță. Dan Ilie Morega are până acum deschise trei dosare penale pentru că a condus un autovehicul fără permis, potrivit Digi24.
El a fost prins pentru prima dată în trafic pe 12 februarie, iar pe 17 februarie a fost prins a doua oară, conducând în Mehedinți, când polițiștii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. A treia oară, pe 22 februarie, a fost surprins la volan având un girofar pe mașină și dând flash-uri șoferilor din față pentru a-i face loc.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8891 secunde