FOTO. Ziua Armatei României, celebrată la Constanța! Expoziție de tehnică militară și îndrumări pentru aspiranții la o carieră în domeniu

26816

Articole de la același autor

Parcarea de la mallul Vivo din Constanţa a fost neîncăpătoare, astăzi, pentru cei care au avut curiozitatea să vadă cum arată în realitate tehnica militară, dar mai ales pentru cei care își doresc o carieră în acest domeniu onorabil.







 Aspiranții au prins ocazia perfectă de a primi îndrumări chiar de la militarii țării. Cu recunoștință, de la mic, la mare, constănțenii au urat Armatei României mulți ani de acum încolo! 







"Reprezentanții Centrului militar zonal Constanța, cdor. Ion Tatarici, mr. Cornel Petriman și plt.maj. Adrian Eric au participat azi la activitatea “Ziua Armatei României la mall”, organizată de Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti", în parcarea Vivo Mall Constanța. În cadrul expoziției de tehnică și echipamente militare, colegii noștri au informat vizitatorii despre condițiile necesare și pașii de urmat în alegerea carierei militare, despre facilitățile și oportunitățile de care beneficiază cei ce aleg să poarte uniforma militară. Le mulțumim organizatorilor pentru invitație și vizitatorilor pentru interesul manifestat în cadrul acestei activități!", transmit reprezentanții Centrului militar zonal Constanța.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1974 secunde