Furt dintr-un cabinet dentar din Constanța. Autorul: o puștoaică

197
1
Furt dintr-un cabinet dentar din Constanța. Autorul: o puștoaică - furtdincabinetdentar-1418584627.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 1 au fost sesizați, sâmbătă, de angajații unui cabinet stomatologic, situat pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, cu privire la faptul că, în intervalul orar 16.00 - 16.10, persoane necunoscute au sustras un telefon mobil, lăsat nesupravegheat pe o masă în interiorul cabinetului medical. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 600 lei.
După puțin timp, la fața locului a ajuns un echipaj de polițiști, care au prins-o pe suspectă în zonă. Era vorba despre o adolescentă de 16 ani, asupra căreia a fost găsit și telefonul furat. Tânăra este anchetată penal, în libertate.


Comentează știrea

Sfantul Duh
14 decembrie 2014
Etnie

Cumva fătuca asta de 16 ani, care a furat telefonul, era de etnie romă? Sau pe intelesul tuturor oamenilor muncii, tziganca? Sau conform presedintelui Basescu, tziganca imputita? Pentru ca e important acest detaliu. Citind articolul de ieri/alaltaieri din Cuget Liber "Copilă de un an, strivită sub roțile mașinii" mai ca n-i s-a rupt inima. Dar cand am vazut aceeasi stire la TV, si am vazut cine sunt parintii decedatei, ne-a mai venit inima la loc. Cu siguranta nu ar fii fost o potentiala laureata a Premiului Nobel. Macar poza din articol putea fi mai bine aleasa: adica in loc de o mana ingrijita care are un telefon mobil, se putea alege o mana jegoasa si urat mirositoare. In Piata Chiliei sau in cartierul H. Coanda se gasesc din belsug.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1668 secunde