Furturile din magazine sau cum să te alegi cu dosar penal degeaba

234
1
Avalanșă de furturi dintr-un hypermarket din Constanța. Sărăcia îi îndeamnă pe constănțeni să fure tot mai des, chiar dacă, pentru câțiva lei, se aleg cu dosar penal. Într-o singură zi, polițiștii constănțeni au fost sesizați de comiterea a trei furturi, toate din același hypermarket. 

Astfel, o femeie de 42 de ani din Constanța s-a gândit să facă piața, dar a ieșit cu produsele la subbraț, pentru că "a uitat" să le plătească. Valoarea alimentelor furate, de 150 de lei, a fost recuperată în totalitate, iar femeia s-a ales cu dosar penal. 

La câteva minute, o tânără de 19 ani s-a gândit că și-ar dori să se răsfețe cu diverse produse cosmetice, însă doar dacă ar fi gratis. Cum în magazin nu existau promoții la produsele respective, tânără le-a băgat în buzunar și s-a îndreptat spre casă, unde a ieșit, crezând că nu a observat-o nimeni. Din nefericire pentru ea, gestul i-a fost observat de angajații hypermarketului, care au chemat poliția. Astfel, pentru 80 de lei, constând în cosmetice, fata de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru furt. 

Însă detașat la capitolul "cum să mă aleg cu dosar penal pe degeaba" conduce un constănțean, care a fost prins de polițiști în timp ce ieșea din același hypermarket cu patru capace de ventil, în valoare de zece lei, pe care le furase. Astfel, pentru astronomica sumă furată, bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

Comentează știrea

hmm
26 martie 2013
furt

Ala cu 10 lei n-a furat nimic, Politia de fapt ne fura pe noi ca da sume de zeci sau sute de ori mai mari pentru un proces de dosar penal. Mi-e scarba.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde