Gabriel Oprea, audiat în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină

128
1
Gabriel Oprea, audiat în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină - gabrieloprea-1446046264.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a prezentat azi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a fi audiat în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină, scrie Agerpres.


"M-am prezentat în calitate de martor la Parchet. Voi răspunde la toate întrebările procurorilor", a declarat Gabriel Oprea la intrare în sediul Parchetului.

Prezența lui Gabriel Oprea la Parchet este legată de accidentul în urma căruia a murit polițistul de la Rutieră Bogdan Gigină, în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului.

Luni, într-o conferință de presă, Oprea arăta că speculația apărută în presă că ar fi utilizat echipajul de însoțire în trafic fără temei legal este "nefondată'', precizând că detaliile accidentului din 20 octombrie au fost puse la dispoziția Parchetului.















Comentează știrea

ruslan
28 octombrie 2015
cum faci bani

Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8344 secunde