Gabriel Oprea, întâlnire cu adjunctul FBI La Washington

90
Gabriel Oprea, întâlnire cu adjunctul FBI La Washington - markgiuliano-1444225463.jpg

Articole recomandate

România și Statele Unite s-au angajat să intensifice cooperarea privind prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere. Asigurările vin chiar de la Washington unde vicepremierul Gabriel Oprea a avut o întâlnire cu directorul adjunct cu sarcini operative al FBI, Mark Giuliano.

Cei doi au discutat și despre migrația ilegale, în contextul fluxului crescut de imigranți din Europa.

"Cei doi oficiali au subliniat excelenta colaborare dintre FBI și agențiile române cu atribuții în aplicarea legii din România, fiind evidențiată în special cooperarea de succes în domeniul prevenirii și combaterii infracționalității cibernetice.

Cu prilejul întâlnirii au fost analizate aspecte de interes reciproc precum prevenirea și combaterea criminalității grave și a terorismului. De asemenea, a fost abordată și problematica migrației ilegale, în contextul fluxului crescut de imigranți din Europa.

Cele două părți s-au angajat să continue cooperarea privind prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere și să intensifice eforturile comune pe acest domeniu de activitate", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.029 secunde