Galerie FOTO. A fost REPARAT podul IPMC! Vezi cum se circulă, de astăzi

1050
7

Articole de la același autor

"Nu-mi vine să cred, am ajuns să văd podul IPMC reparat!" sau "A fost nevoie de aproape zece ani, dar în sfârșit a fost reparat" sunt doar câteva dintre impresiile constănțenilor care, începând din week-end-ul care a trecut, au circulat pe secțiunea podului IMPC reabilitată, dinspre cartierul Palas.

În week-end a fost dat drumul circulației pe secțiunea respectivă, iar din această dimineață a fost închisă porțiunea opusă de drum, dinspre cartierul Brătianu. Constructorul urmează să înlocuiască balustradele și să toarne un nou covor asfaltic, motiv pentru care angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri consideră că va fi respectat termenul la care s-au angajat prin contract, de 25 noiembrie 2014.

Se impune menționat că au fost șoferi care au reclamat existența gropilor și a denivelării față de intrarea și ieșirea de pe pod. Mugur Voinescu, director adjunct SC Confort Urban SRL Constanța, a precizat pentru "Cuget Liber" că au fost demarate procedurile pentru refacerea covorului asfaltic în zonă. 



Comentează știrea

constantean
22 septembrie 2014
podul de piatra sa daramat

Titlul este gresit deoarece podul a fost reparat doar pe jumatate deci titlul corect ar fi '' PODUL DE LA IPMC A FOST REPARAT PE JUMATATE.RESTUL CAND O VREA DUMNEZEU''

coiciu
22 septembrie 2014
pod

titlul este corect, acolo sunt 2 poduri ,construite la un interval de cativa ani

Răspuns la: podul de piatra sa daramat
Adăugat de : constantean, 22 septembrie 2014
Titlul este gresit deoarece podul a fost reparat doar pe jumatate deci titlul corect ar fi '' PODUL DE LA IPMC A FOST REPARAT PE JUMATATE.RESTUL...
Vasile
22 septembrie 2014
podul nimanui

O data la 10 ani, cand sunt alegeri prezidentiale? E gata o jumatate , acum se inchide podul pe care se circula pana acum.

Marius
22 septembrie 2014
Locuri de munca

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

constantean
22 septembrie 2014
amintiri despre ''epoca de aur''

Daca ai aceasta informatie te cred dar constantenii asteapta reabilitarea completa pt.a putea circula pe 2 benzi pe sens.Impresia mea a fost ca se arunca praf in ochi inainte de alegeri.

Răspuns la: pod
Adăugat de : coiciu, 22 septembrie 2014
titlul este corect, acolo sunt 2 poduri ,construite la un interval de cativa ani
giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Social : Când va fi gata Podul IPMC
Pagina a fost generata in 0.3967 secunde