LACRIMI ȘI DURERE LA ÎNMORMÂNTAREA TÂNĂRULUI MORT în accidentul de pe podul IPMC / Galerie foto

790
3

Articole de la același autor

Tânărul mort în accidentul produs duminică seara, pe podul IPMC, a fost înmormântat. Zeci de prieteni, rude și apropiați l-au condus pe ultimul drum pe Pavel Cojocaru astăzi, la Cimitirul municipal Constanța. 




Reamintim că Pavel Cojocaru, de 30 de ani, din Constanța, conducea un BMW pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe podul rutier IPMC, dinspre strada Cumpenei către strada Nicolae Filimon. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit violent de balustrada de protecție a podului, care s-a desprins, a pătruns pe ușa din stânga a mașinii și a ieșit prin lunetă. Bărbatul de 30 de ani a fost secționat de parapetul metalic și a decedat pe loc. Alți doi prieteni ai bărbatului, pasageri în autoturism, au scăpat fără nicio zgârietură. 


Comentează știrea

Miruna
12 iunie 2013
ne mai scutiti cu atatea articole cu acest individ?

este erou sau nu am auzit eu bine, parca politia a spus ca era beat si mai avea si cazier penal!?!?asa ca in nicun caz nu e vreun erou

onest
13 iunie 2013
Incompeenta autoritatilor

Acesta este tributul pentru incompetenta autoritatilor. De ani intregi acest pod sta neterminat, soseaua valurita si se circula pe un singur fir. Chiar atata nerusinare???? Si in special din partea presei care s-a grabit sa titreze ca a fost gasit cu alcolemie, dar nu cuvanta nimeni in legatura cu pericolele ce ii pasc pe soferi si pe pietoni prin Constanta datorita implementarii unor sensuri giratorii treceri de pietoni sensuri unice dupa bunul plac al primarului fara a se cere opinia participantilor la trafic desi ei sunt direct implicati si asupra lr se abat riscurile si consecintele. Intrebarea este pana cand va fi asa?????

ioana
13 iunie 2013
ptr mirunik,

Daca vrri sa sti pt noi a fost eroul nostru iar multe lucruri spuse nu au fost adevarate..asa ca te rog sa te mai abtii..si ma rog ca prin ce momente trecem noi acum sa te ajute Dumnezeu ca tu sa nu treci..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3887 secunde