Galerie Foto - Braconajul piscicol, în atenția Gărzii de Coastă

97

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând cinci bărbați care transportau, cu două autoturisme, respectiv un atelaj hipo, cantitatea de 161,5 kilograme pește și 3,5 kilograme icre fără documente justificative.


Astfel, ieri, în intervalul orar 10.15 - 12.50, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au acționat în zona Midia, unde au oprit pentru control două autoturisme marca Audi, respectiv Skoda Octavia.


În primul autoturism, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau doi bărbați, de 65 ani și respectiv 46 ani, a fost descoperită cantitatea de 106 kilograme pește din specia caras pentru care cei doi bărbați nu au putut prezenta documente de proveniență și transport. Verificările au mai stabilit faptul că bărbatul aflat la volan și-a declinat inițial o altă identitate deoarece nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În a doua mașină, înmatriculat în Constanța, a fost descoperită cantitatea de 45,5 kilograme pește și 3,5 kilograme icre din specia crap, pentru care doi bărbați, de 47 și respectiv 60 de ani, nu dețineau documente justificative.


În aceeași zi, în jurul orei 05.30, polițiștii de frontieră de la Pardina, județul Tulcea, au depistat în zona de competență un bărbat de 25 ani care transporta, cu un atelja hipo, 10 kilograme pește din specia crap fără documente legale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 02 Martie 2014
Stire din Eveniment : La pescuit în perioada de prohibiție
Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Pescuit "la cușcă" în Marea Neagră
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pe urma braconierilor din Constanța
Pagina a fost generata in 0.4778 secunde