Galerie FOTO și VIDEO. Percheziții de amploare la Constanța / Mașini, alcool și țigări, confiscate de polițiști

871

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, o acțiune complexă pentru combaterea contrabandei cu țigări. 




Au fost efectuate șapte percheziții în municipiul Constanța, fiind ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 400.000 de țigarete ce provin din contrabandă. De asemenea, șase persoane vor fi cercetate pentru contrabandă cu produse accizabile din tutun și alcool și evaziune fiscală. 








Ieri, începând cu ora 14, oamenii legii au descins la șapte locații de pe raza municipiului Constanța, despre care polițiștii de frontieră aveau suspiciuni că erau depozitate țigări de contrabandă pentru a fi valorificate în mod ilegal. Au fost depistate și ridicate, în vederea confiscării, 388.680 de țigarete (19.434 pachete) netimbrate, de mărci diferite, de proveniență R. Moldova, R. Ucraina și magazin duty-free, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Totodată, au mai fost descoperite 400 de sticle de alcool contrafăcut, cu o valoare de aproximativ 10.000 de lei, precum și suma de 26.480 de lei, care au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Au mai fost indisponibilizate două autoturisme, marca Volkswagen Passat, respectiv Dacia Logan, în valoare totală de 8.000 de euro, precum și un ansamblu rutier, compus din cap tractor și semiremorcă, evaluat la 25.000 de euro. Șase persoane vor fi prezentate în vederea audierii la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța în cursul zilei de astăzi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6181 secunde