Prins în timp ce spărgea o mașină, pe bulevardul 1 Mai

236
4
Prins în timp ce spărgea o mașină, pe bulevardul 1 Mai - reclamatiepolitisti1343934804136-1378884536.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 5 l-au depistat, aseară, în flagrant pe Erdinci M., de 22 de ani, din Constanța, care spărsese geamul portierei unei mașini parcate pe bulevardul 1 Mai. Tânărul se pregătea să fure diverse bunuri aflate în mașină. Acesta a fost imobilizat și condus la sediu, alegându-se, totodată, și cu dosar penal. 




Comentează știrea

FONDURI UE
11 septembrie 2013
Oferta zilei

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

george
11 septembrie 2013
furturi auto

pana la urma l-au dibuit pe "prietenul" de pe bulevardul 1 mai,a trecut si pe la masina mea de serviciu pe carre a spart-o scotand butucul din portiera si din care a fost dragut si nu a luat nici macar radio-cd nu mai vb de actele masini sau de cheia de rezerva care era pe acolo. nu atat de norocos a fost si cumnatul caruia din aceiasi parcare benzina de pe 1 mai i-a fost sustrasa benzina din rezervor unui matiz,scotand furtunul de la rezervor.deoarece nu stau foarte mult pe acasa nu am avut timp sa merg sa anunt sectia 5 de poltie careia ii multumesc pe aceasta cale.

cornel
11 septembrie 2013
suspect

Subscriu la cele spuse mai sus de George.Totusi mentionez ca cumnatul lui George are o ragalie de matiz care avea fulul facut, lucru nemaiintalnit pe acea strada cu oameni muncitori care nu isi permit asemenea extravagante. semn clar ca proprietarul acestui matiz e posibil sa fie un corporatist angajat la o mulltinationala care ascunde averi colosale si se da cu un matiz sa nu bata la ochi.Eu cred ca de fapt nu a vrut sa-i fure benzina, ci a scos furtunul si a dat drumul la benzina pe strada care s-a evaporat pentru a protesta in acest fel impotriva corporatiilor ale caror angajati ne sfideaza facandu-si plinuri de benzina la masini.

noni
11 septembrie 2013
dilema

Sa inteleg ca e rau sa ai fullul la masina sau sa fi corporatist, sau amandoua ?? Sau baiatul ala nu sta in cartierul care trebuie, e plin de curiosi care iti iau nivelul de benzina la masina si numara sacosele cu care te intorci de la piata ?? Trist cartier.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3678 secunde