Galerie FOTO/ Treninguri în valoare de peste 30.000 de lei, confiscate la graniță

226

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat aproape 160 articole de îmbrăcăminte sportivă susceptibile a fi contrafăcute, pe care un bărbat din Republica Moldova intenționa să le introducă în țară pe la Negru Vodă.


Ieri, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au verificat, pe sensul de intrare în țară un microbuz marca Mercedes în care se aflau un cetățean din Republica Moldova și doi din Bulgaria.


În urma controlului au fost descoperite șapte colete care conțineau 159 costume sport, ce purtau însemnul unei mărci cunoscute, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.


În prezența lucrătorilor Gărzii de Coastă și a reprezentanților vamali din cadrul Direcției Vamale Constanța, bunurile evaluate la aproximativ 31.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi trimise spre expertizare.


Cetățeanul din R. Moldova în vârstă de 32 ani, care a declarat faptul că bunurile în cauză îi aparțin, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7587 secunde