Video Galerie FOTO-VIDEO. Poliţia de Frontieră îşi măreşte flota de nave. Ministrul Lucian Bode, prezent la eveniment

703

Articole de la același autor

Poliţia de Frontieră Română îşi măreşte flota de nave cu cinci şalupe maritime de intervenţie de mare viteză. Ceremonia are loc, în aceste momente, în Portul Constanţa, la sediul Grupului de Nave Constanţa – Garda de Coastă.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, şi inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor principal de poliţie Liviu Bute.

UPDATE - ministrul Lucian Bode înmânează pavilioanele navelor. Cele cinci nave vor participa la misiuni pe mare, pentru protejarea frontierelor. 


Ministrul Bode: "Asistăm azi la concretizarea unui proiect cu impact major pentru Poliţia de Frontieră. Finanţat din fonduri externe nerbursabile, de peste 7,8 milioane de euro, aduce în flotă cinci nave moderne, de ultimă generaţie pentru inspectarea zonei de coastă a

Mării Negre. Toate proiectele vor contribui cu succes la obiectivele pentru monitorizarea cu succes a frontierelor.

Este o investiţie în siguranţa cetăţeanului şi chiar în securitatea României. Astfel de iniţiative de dotare sunt menite să crească tocmai capacitatea de răspuns la riscuri şi ameninţări asupra securităţii ţării noastre. Am încredere în capacitatea instituţională a Poliţiei de Frontieră de a se moderniza şi de a răspunde provocărilor din aceste vremuri"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4902 secunde