Grav accident rutier. Un bărbat a murit, iar restul familiei a ajuns în stare gravă la spital

626
1
Grav accident rutier. Un bărbat a murit, iar restul familiei a ajuns în stare gravă la spital - accidentultimis82569300-1430471829.jpg

Articole de la același autor

Tragedie într-o familie din Timiș chiar de 1 mai. Un bărbat a sfârșit tragic, iar restul familiei sale, fiica, soția și mama sa au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Accidentul s-a petrecut pe centura de ocolire a localității Deta. Bărbatul de 52 de ani venea dinspre Timișoara spre județul Caraș-Severin, împreună cu familia, când a făcut un gest care a condus la tragedie. Conform soției sale, acesta s-a aplecat să își aprindă o țigară, moment în care a pierdut controlul mașinii, s-a dat de mai multe ori peste cap cu autovehiculul care a aterizat pe marginea drumului.

Cele trei persoane rănite au fost transportate de urgență la spital, dar decesul bărbatului a fost confirmat la fața locului, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața, scrie pressalert.ro.

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7563 secunde