Grup infracţional implicat în fraudarea aparatelor de jocuri de noroc. 26 de percheziţii în derulare!

237
Grup infracţional implicat în fraudarea aparatelor de jocuri de noroc. 26 de percheziţii în derulare! - 1-1702364622.jpg

Articole de la același autor

Un grup infracţional implicat în fraudarea aparatelor de jocuri de noroc de tipul „slot machine” este vizat, marţi dimineaţa, de 26 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurorii DIICOT Caraş-Severin, suspecţii fiind acuzaţi, între altele, de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, fraudă informatică şi evaziune fiscală.

Membrii grupului sunt cercetaţi într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, accesul ilegal la un sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, fraudă informatică şi evaziune fiscală, a informat IPJ Caraş-Severin.

Sunt puse în aplicare 26 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Caraş-Severin, Timiş şi în municipiul Bucureşti, precum şi 26 de mandate de aducere.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2019 - decembrie 2023, 26 de persoane, din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, administratorii şi angajaţi ai două societăţi comerciale din judeţul Timiş, precum şi alte persoane, ar fi constituit un grup infracţional organizat, având drept scop obţinerea unor sume importante de bani, prin fraudarea aparatelor de jocuri de noroc de tip slot machine, din mai multe locaţii din judeţele Caraş-Severin,Timiş, Arad şi Hunedoara”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Caraş-Severin.

Astfel, membrii grupului infracţional ar fi intervenit asupra contoarelor aparatelor de joc cu ajutorul unor dispozitive şi programe informatice, crescând în mod artificial câştigurile care trebuiau acordate potenţialilor jucători. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3941 secunde