Hoții nu se odihnesc de sărbători/ Ce s-a furat în Constanța în ultimele zile

215
Hoții nu se odihnesc de sărbători/ Ce s-a furat în Constanța în ultimele zile - unnamed-1388490037.jpg

Articole de la același autor

Magazinele din județul Constanța sunt, în această perioadă, principala atracție pentru borfași. Pe de o parte, hoții din buzunare vizează aglomerațiile, pentru a sustrage portofele și telefoane mobile. Și hoții care fură, de obicei, din societăți comerciale sunt atrași de supermarketuri, contând pe aceeași aglomerație.

Ascund sub haine diverse produse și speră că angajații unităților nu-i vor observa. Asta au sperat și cinci persoane, respectiv trei femei și doi bărbați, care, ieri, au încercat să treacă de casele de marcat ale unor centre comerciale, cu produse neachitate. Au fost observați, însă, de agenții de pază, iar în prezent sunt anchetați în libertate. Aceste furturi s-au petrecut în Constanța, Năvodari, Cernavodă și Eforie.

Furturile de bunuri pentru valorificarea lor la centrele de fier vechi sunt, de asemenea, numeroase în această perioadă. Polițiștii din Eforie cercetează în stare de libertate trei persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani, care în noaptea de 29/30 decembrie au fost prinse în flagrant în timp ce încercau să sustragă cablu din cupru din rețeaua de telefonie.

La rândul lor, polițiștii din Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate un tânăr din Grup Social Nazarcea, care în perioada 22-30.12.2013, a sustras mai multe componente de la o combină agricolă și un tractor agricol depozitate într-un garaj din localitate, pentru a le duce la fier vechi.

Totodată, polițiștii din Chirnogeni cercetează în stare de libertate cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, toți din satul Conacu, care în seara de 29 decembrie au fost susprinși în timp ce transportau cu un autoturism două segmente de cablu în lungime de aproximativ 60 de metri, sustras din zona parcului eolian din localitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.539 secunde