Mai nou,

Hoții sunt mult mai eficienți când acționează în familie!

1169
Tinerii certați cu legea din județul Constanța au ajuns să fure tot ce le iese în cale. Chiar dacă sunt conștien-ți că, de multe ori, bunurile respective valorează mult mai puțin și că prin sustragerea lor produc prejudicii mult prea mari în raport cu lucrurile furate, pentru un pumn de bani, ei comit totuși faptele. Mai mult, anchetatorii au constatat că, adesea, "gașca" este mult mai eficientă atunci când este formată din mai mulți membri ai aceleiași familii.
De exemplu, un minor de 13 ani, Ionuț O., și Marius Neagu, de 22 de ani, ambii din Cernavodă, au fost prinși de polițiștii din localitate, la data de 31 ianuarie, în timp ce tăiau mai multe bucăți de țeavă metalică de la conductele de apă rece și caldă ale unui bloc. Cei doi sunt cercetați în prezent pentru furt și distrugere.
Alți trei tineri din Grădina sunt suspectați că au furat, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, 22 de țevi din aluminiu din curtea imobilului unui localnic. Frații Dumitru Gherghin, de 19 ani, Nicu Gherghin, de 20 de ani, și minorul Constantin V., de 16 ani, toți din localitate, sunt cercetați, în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 2.000 de lei, a fost recuperat integral.
De asemenea, polițiștii din Independența îi cercetează în stare de libertate pe Vasile Lupu, de 31 de ani, și pe frații Radu Balea, de 23 de ani, și Gheorghe Balea, de 21 de ani, toți din localitatea Movila Veche, pentru că, la data de 31 ianuarie, au fost prinși în timp ce săpau un șanț și încercau să scoată din pământ o conductă metalică lungă de 6 metri.
Și la Topalu, doi frați au fost surprinși în timp ce comiteau un furt. Marian Barbu, de 25 de ani, și Adrian Barbu, de 20 de ani, ambii din localitate, au tăiat 200 de metri de cablu din rețeaua aeriană de telefonie aparținând unei societăți comerciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Nu-i uitați pe străbunici!
Pagina a fost generata in 0.9486 secunde