IMAGINI SCANDALOASE la Constanța / Cadavru jumătate dezbrăcat abandonat de ambulanță în fața școlii

4949
9

Tratament inuman pentru un septuagenar din Constanța. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe stradă, iar în dreptul Școlii nr. 23 s-a prăbușit. Martorii s-au grăbit să cheme ambulanța, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața. Drept pentru care, spre surprinderea și indignarea martorilor, după ce au încercat să-l resurciteze, dar fără succes, cadrele medicale s-au urcat în autospecială și au plecat, lăsând cadavrul pe trotuar, în fața școlii, pe jumătate dezbrăcat.
Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat - este vorba despre un constănțean de 78 de ani - după care l-au păzit, așteptând în mașină sosirea cadrelor de la Serviciul de Medicină Legală, care l-au transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.



Comentează știrea

27 februarie 2012

Ce scoala sau cu cine fac scoala medicii de la amulanta sau daca chiar au atestat de a profesa meseria lor de medici ambulatoriu asta nu se stie.Dar cel mai sigur cu femeia de serviciu. Posibil diplome cumparate si asa mai departe dar i-a facut mama medici.Chiar de ce nu dispar astfel de medici din tara sa mearga odata peste hotare,nimeni nu le va plange de mila,sa scape odata tara asta de astfel de medici.

mda
27 februarie 2012
aceasta este ''demnitatea'' multor cadre medicale

si se mai plang ca sunt criticati si demonizati de populatie..pai la ce comportament au

nnnn
27 februarie 2012
si ce propuneti?

Oameni buni! Ce trebuia sa faca ambulanta sa stea sa pazeasca un om mort sau sa se indrepte catre alte cazuri. Ei au venit au constatat decesul nu intra in atributiile ambulantei sa pazeasca si sa transporte un om mort. Intai ganditi si dupa faceti afirmatii.

Gabierul
27 februarie 2012
Unde,am ajuns!!

"Intamplator",cel decadat,era "civilul"-"asistatul social" (fost Cantaamiral in rezerva) -Petre George.Dumnezeu Sa-l Ierte !!!!

cetatean
27 februarie 2012
oare ce?

putea sa il acopere cu ceva, sa il urce in ambulanta, sa il transporte la spital, o multime de variante, dar nu sa il lase dezbracat in mijlocul strazii

Răspuns la: si ce propuneti?
Adăugat de : nnnn, 27 februarie 2012
Oameni buni! Ce trebuia sa faca ambulanta sa stea sa pazeasca un om mort sau sa se indrepte catre alte cazuri. Ei au venit au constatat decesul nu...
nnnn
27 februarie 2012
pt centatean

oameni decedati in strada sunt preluati de medicina legala si procurori nu de ambulanta pentru a se stabili cauza morti. Mortii nu se transporta la spital

mmmm
28 februarie 2012
Pt nnnn

Nu va doresc decat sa aveti parte de aceasi soarta cinica. Iar ironia cu care faceti comentariile, nu denota decat un singur lucru. As vrea sa spun cadru medical, dar nu....doar o jivina.

calator pe apa
28 februarie 2012
asta nu e tara mea, Romania !

ambulanta si smurdul ....jocuri politice...ca multe altele in tara asta, ori fii si oameni de buna credinta, specialisti dar si SABOTORI....intelegeti ce vreau sa spun. "Marea" sa-i calauzeasca drumul pana la D-zeu !

Horia
18 decembrie 2012
Contra-amiral George Petre

Si cand te gandesti ca omul asta a fost o data chiar Loctiitorul Comandatului Marinei Militare a Romaniei, si ca ani la rand a cladit caractere si a format oameni in Liceul Militar de Marina "A.I. Cuza" din Constanta.....Poate ca din punct de vedere al codului de conduita profesionala au procedat corect angajatii salvarii (pentru ca nu ii pot numi cadre medicale - ar fi o jignire pentru Juramantul lui Hipocrate), dar oare, ca oameni, au facut bine?Cum nu vi tu Tepes Doamne....Un fost elev.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descoperire macabră în curtea Oil Terminal
Pagina a fost generata in 0.3132 secunde