Imobilizat de luptătorii DIAS după ce s-a baricadat în apartament și a aruncat cu borcane în polițiști

1057
Imobilizat de luptătorii DIAS după ce s-a baricadat în apartament și a aruncat cu borcane în polițiști - 158223cf1707f7e6dd5cd3a0d64f89f3.jpg
Luptătorii DIAS au fost solicitați să intervină miercuri în Mangalia pentru a imobiliza un bărbat care se baricadase într-un apartament și arunca cu farfurii și borcane în polițiști și trecători.
Polițiștii din localitate au fost sesizați, în data de 30 septembrie, în jurul orei 14.00, de către Iuliana Cristina Topceanu, de 35 de ani, despre faptul că fostul său soț, Constantin Fânariu, a agresat-o fizic și verbal și nu dorește să se supună sentinței judecătorești de evacuare a imobilului.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă bărbatul s-a încuiat în locuință și a început să-i înjure de toate cele. Mai mult, în momentul în care polițiștii au ieșit din scara blocului, Constantin Fânariu a ieșit la fereastra bucătăriei apartamentului și a început să arunce cu pahare din sticlă, farfurii și borcane în ei și în pietoni. În aceste condiții, polițiștii au chemat în ajutor trupele DIAS care au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbat.
Acesta a fost dus la Clinica de Psihiatrie din Palazu Mare, fiind însoțit în Ambulanță de un polițist și un jandarm. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și ultraj contra bunelor moravuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3394 secunde