INCENDIU la un SERVICE AUTO: o MAȘINĂ A ARS COMPLET, alte 14 sunt avariate serios!

4318
Un incendiu de amploare a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, 23 spre 24 noiembrie, la un service auto de pe strada Gheorghe Haneș, din municipiul Constanța. Apelul la număr unic de urgență a fost dat la miezul nopții și imediat mai multe echipaje au plecat spre locul intervenției. S-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu descarcerarea.

Service-ul se află într-o hală de aproximativ 1.000 metri pătrați, iar pentru a reuși să intre, pompierii au fost nevoiți să forțeze intrarea. Ulterior, s-au împărțit în două echipe, una acționa în interior, iar una la exterior. A fost o acțiune contracronometru, mai ales că în service se aflau mai multe mașini, iar hala era plină de fum și flăcările amenințau să se extindă cu repeziciune.

În mai puțin de o oră, focul a fost stins. Dar la o primă evaluare, pagubele sunt însemnate: un autoturism a ars în întregime, iar alte 14 au fost avariate din cauza temperaturii ridicate și a fumului. De altfel, potrivit pompierilor, din totalul de 1.000 mp ai hălii, 650 mp au fost afectați de incendiu.

Potrivit concluziilor prelimitare, se pare că incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit la mașina care a ars în întregime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde