Poliția efectuează cercetări pentru DISTRUGERE DIN CULPĂ după incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului

1030
2
Poliția efectuează cercetări pentru DISTRUGERE DIN CULPĂ după incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului - incendiuarhiepiscopiesursaclaboo-1665924693.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incendiul care a distrus, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 spre 16 octombrie, mansarda Arhiepiscopiei Tomisului.

„În cursul serii trecute, în jurul orei 21.50, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la clădirea Arhiepiscopiei Constanța, are loc un incendiu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, pentru asigurarea unui perimetru de siguranță în vederea unei intervenții eficiente și rapide a pompierilor, dar și pentru restricționarea traficului rutier, acolo unde situația a impus-o.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

SURSA FOTO  - CLABOO MEDIA


Comentează știrea

Doar Ei
16 octombrie 2022
Erorile neamului in "epoca de piatra"

După "Tomis Plus" a venit și "Tomis Minus" pentru IPS-ul!!!!!!

marian
16 octombrie 2022
Aviz ISU ?

Pentru spațiu de cazare, nu trebuia nici un aviz, de la ISU... ??? Clădirea, da, este de patrimoniu dar, spațiile de cazare nu trebuie să aibă plan de evacuare la incendiu și aviz, de la ISU... ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8544 secunde