Pompierii, în alertă! Casă cu doi copii înăuntru, cuprinsă de flăcări

204
Pompierii, în alertă! Casă cu doi copii înăuntru, cuprinsă de flăcări - ada17septembrie2022028-1663423332.jpg
O casă din municipiul Botoşani în care se aflau doi copii, unul de cinci ani, iar celălalt de 14 ani, a fost cuprinsă, sâmbătă, de flăcări, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), scrie Agerpres. 


Potrivit acestora, incendiul ar fi fost provocat de copilul de cinci ani, care s-ar fi jucat cu focul, iar pentru stingere au intervenit trei echipaje de pompieri.


"Alarma a fost dată chiar de fiica proprietarei, în vârstă de de 14 ani, care a fost trezită din somn de fratele ei, de cinci ani. Cei doi au ieşit din casă până la sosirea forţelor de intervenţie. În cel mai scurt timp, patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au ajuns la faţa locului. Aceştia au constatat că anexa, care era lipită de casă, ardea în totalitate, cu degajări mari de fum. Flăcările au cuprins şi acoperişul casei, dar şi o parte din acoperişul locuinţei vecinilor", au precizat oficialii ISU.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1491 secunde