TRAGEDIE. "Un EROU! Așa va rămâne în sufletele noastre!". Tatăl a două fetițe a intrat în foc pentru a-și salva vecinii

6275
TRAGEDIE.

Articole de la același autor

Două fetițe de 2 și 3 ani au rămas fără tată, care a fost răpus de flăcări, în noaptea de joi spre vineri, 13 spre 14 octombrie, în timp ce încerca să salveze o vecină în etate.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 21.30. Incendiul izbucnise la o casă de pe strada Mărășești, din Eforie Nord și la momentul când au ajuns pompierii, flăcări imense cuprinseseră locuința, iar fumul degajat se vedea de la kilometrii depărtare. Trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, cu spumă și apă, au ajuns la fața locului, alături de mai multe ambulanțe ale SMURD și Serviciului de Ambulanță Constanța. Focul s-a extins cu repeziciune, iar locuința de 80 mp a ars în proporție de 40%. Dar fumul negru și înnecăcios, care invadase întreaga casă, a făcut ca intervenția să fie dificilă.

Flăcările au fost stinse în jurul orei 23.00, dar ce a rămas în urmă este greu de descris: trei persoane, respectiv doi bărbați de 53 și respectiv 65 de ani au suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, ia o femeie de 80 de ani, are arsuri ale căilor aeriene. Mai mult, un bărbat de 31 de ani, Ionuț Marian S., a murit. Vecin cu victimele, bărbatul nu a stat pe gânduri când a văzut că focul se extinde. A intrat în casă pentru a-și salva vecinii, dar din păcate nu a mai reușit să iasă și el. Trupul lui neînsuflețit a fost găsit carbonizat.

Cât privește cauza de la care a pornit focul, acesta urmează să fie stabilită de anchetatori, fiind demarate cercetări. Martorii din zonă susțineau, însă, că focul ar fi izbucnit după ce locatarii locuinței s-ar fi luat la ceartă și este posibil ca cineva să fi aruncat o sticlă de combustibil în sobă.

A murit ca un erou, iar două fetițe, de 2 și 3 ani, au rămas orfane de tată. Apropiații, șocați de cele întâmplate, au transmis numeroase mesaje de condoleanțe pe paginile de socializare. „Un erou! Așa va rămâne în sufletele noastre! Dumnezeu să vă întărească, copiii să îți dea putere să treceți împreună prin greaua durere a pierderii unui suflet atât de drag!”, a fost unul dintre mesajele de încurajare. „Suflet bun, soț și tată minunat, mereu în ajutorul altora! Îți vom simți lipsa toată viața, făceai într-un fel parte din familia noastră”, este un alt mesaj de condoleanțe.

„Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere”; „Un erou și un OM in adevăratul sens al cuvântului ! Și-a pus mai presus de el semenii! Dumnezeu să-l aibă în paza Lui! Suntem șocați, pare ireal ce s-a întâmplat!”, au transmis alți apropiați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde