Încep selecțiile pentru cursurile de inițiere scafandri

326
Încep selecțiile pentru cursurile de inițiere scafandri - incepselectiile-1483550987.jpg

Articole de la același autor

Centrul de Scafandri din Constanța organizează, în perioada 16 - 20 ianuarie, selecția pentru admitere la cursul de inițiere scafandru și cursul de inițiere scafandru greu, planificate a se desfășura în perioada 20 februarie - 14 aprilie, la Constanța. 


Selecția cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală și teste de hiperbarism (barofuncție și toleranță la oxigen). La curs, se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvente de liceu și își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.


La finalul cursului, absolvenții vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și cel al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în țările Uniunii Europene. 


Centrul de Scafandri funcționează ca instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României. Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituției www.centruldescafandri.ro, în secțiunea Cursuri de scafandri - Formare profesională. 


Cererile de înscriere se pot trimite prin email la adresa: [email protected] sau direct la sediul instituției, din Constanța, Bulevardul 1 Mai nr. 19-21.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde