Închisoare cu suspendare pentru că a provocat un grav accident rutier

2350
Un bărbat care a produs, în luna decembrie 2007, un accident rutier la intrarea în localitatea constănțeană Faclia, a fost condamnat de Judecătoria Medgidia la un an de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă.
Este vorba de Isleam Levent, de 36 de ani, din Mangalia, care a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru că a rănit doi oameni într-un accident rutier. Potrivit anchetatorilor, Levent se afla la volanul unui autoturism VW Passat, cu numărul de înmatriculare B 152442, și mergea de la Medgidia spre Cernavodă. La intrarea în localitatea Faclia, șoferul a vrut să depășească o coloană formată din trei mașini, un tir și două autoturisme, dar nu a mai reușit să revină pe banda de mers în momentul în care, din față, a apărut un autoturism Dacia 1300, condus regulamentar de Gheorghe Anton, de 52 de ani.
Chiar dacă ambii șoferi au frânat brusc pentru a evita impactul, cele două mașini s-au ciocnit frontal și au fost aruncate într-un șanț de pe marginea drumului. În urma coliziunii, Dacia a fost distrusă în totalitate, iar șoferul ei și Dumitru Sto-enciu, de 48 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, au fost grav răniți, rămânând blocați în autoturismul distrus. Victimele au fost scoase din Dacie de o echipă de descarcerare a Stației de Pompieri Cernavodă. Cei doi răniți au fost transportați la spital, unde medicii au constatat că ei au suferit traumatisme craniene și fracturi costale. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2759 secunde