Individ gol-pușcă cu un topor în mână, ridicat de Poliție din fața unui bloc

759
Individ gol-pușcă cu un topor în mână, ridicat de Poliție din fața unui bloc - bloc-1666525938.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat gol pușcă, cu un topor în mână, a băgat spaima în locuitorii unui bloc din Bârlad. Nu era prima oară când făcea acest lucru, dar acum se manifesta cu o violență ieșită din comun, potrivit Stirileprotv


Bărbatul de 55 de ani, cu probleme psihice, a ieșit gol pușcă în scara blocului, cu un topor în mână, și i-a amenințat pe toți vecinii că îi va ucide, distrugând apoi interfonul de la intrarea în bloc. Oamenii au sunat la 112, și la fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care l-a imobilizat, iar apoi a fost predat unui echipaj al Ambulanței, relatează publicația Vremea Nouă.

Bărbatul gol pușcă care a înspăimântat vecinii a fost în trecut un afacerist bârlădean, care comercializa aur, iar acum era despărțit de familie și locuia singur.

Locatarii blocului sunt terorizați de mai bine de o lună de acesta, timp în care bărbatul a comis mai multe acte de violență și a speriat vecinii și trecătorii, făcând gesturi obscene, în timp ce era complet dezbrăcat. Femeile din bloc spun că nu puteau intra sau ieși, iar elevii erau înspăimântați și evitau să mai treacă prin zonă. Mai mult, ar fi intrat chiar peste o femeie în locuință, arată sursa citată.

La momentul ultimului scandal, de acum câteva zile, polițiștii nu au reușit să-i pună cămașa de forță, întrucât era foarte agitat, cu o constituție solidă (peste 100 kg și aproximativ 1,90 m, n.r.). În cele din urmă, polițiștii l-au încătușat și l-au urcat gol în ambulanța sosită la fața locului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6383 secunde