Instructorii auto independenți au scăpat de interdicții!

602
2

Articole de la același autor

Instructorii auto independenți își văd, nestingheriți, de cursurile cu elevii. Petre Bordeianu, președintele Federației Naționale a Formatorilor Auto, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, deși a trecut termenul de 13 noiembrie, aceștia pot ieși în continuare cu învățăceii pe stradă.

"Ordinul este suspendat, în urma unei hotărâri judecătorești, astfel că, în prezent, există un vid legislativ. Am purtat discuții cu ministrul Ramona Mănescu, și ea ne-a dat dreptate. Dar, întrucât ordinul 733/2013 a produs deja efecte juridice, nu poate fi anulat. Drept pentru care, ministrul ne-a cerut un răgaz de câteva zile, pentru a se găsi o soluție", a afirmat reprezentantul instructorilor auto independenți. 

Comentează știrea

roman
15 noiembrie 2013
oare?

Oare, nu a avut timp madam ministra sa se gandeasca de cand a venit la putere, de cand au iesit oamenii astia in strada? Macar acum in al 12-lea ceas sa stea stramb si sa judece drept. Maine- poimaine o sa ne trezim toate persoanele fizice ca trebuie sa ne facem firma, sa ne cumparam masini, sa angajam, sa punem camera de luat vederi...Rusinica.....!!!!....Treziti-va guvernantilor, ca v-am ales.... sa ce? Sa ne distrugeti pe noi, pe toti romanii? Unde sunt promisiunile?

mihai d
30 decembrie 2013
scoli de soferi

domnilor nu pot sa-mi dau seama cum cineva ajuns la un astfel de nivel (putere de decizie)ministru,sa gandeasca an asa hal,nici cel mai schizofrenic om nu ar putea gandi asa, e clar ca la mijloc este o afacere necurata, prostia romanului e ca sta cu mainile an san .JOS GUVERNU ,JOS PROSTIA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.447 secunde