IPJ Constanța a rămas fără adjuncți! Mircea Vizitiu, pus la dispoziție de IGPR

5392
IPJ Constanța a rămas fără adjuncți! Mircea Vizitiu, pus la dispoziție de IGPR - xvizitiu-1656090650.jpg
Comisarul șef Mircea Vizitiu nu mai ocupă funcția de adjunct al inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța, după ce, potrivit unor surse din rândurile polițiștilor, a fost pus la dispoziție. Decizia a fost luată la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, urmare a faptului că s-ar fi dispus începerea urmăririi penale a acestuia într-un dosar.

Urmare a punerii la dispoziție, comisarul șef Mircea Vizitiu urmează să îndeplinească sarcini în cadrul IPJ Constanța.

Prin această decizie, IPJ Constanța a rămas fără adjuncți, în condițiile în care și cealaltă funcție de adjunct este vacantă. Ultimul care a ocupat funcția respectivă, pe linie de ordine publică, prin concurs, a fost comisarul șef Adrian Rapotan, iar după ieșirea la pensie a acestuia, mai mulți ofițeri au fost împuterniciți, pe rând, pentru perioade scurte de timp. De curând, funcția respectivă a fost scoasă la concurs și s-au înscris trei ofițeri, respectiv Marin Dincă – șeful Poliției Mangalia, Marian Nucu – șeful Serviciului Acțiuni Speciale și Ovidiu Zamfir – șeful Biroului Control Intern, dar niciunul nu a promovat.

Comisarul șef Mircea Vizitiu ocupa funcția de adjunct al IPJ Constanța din februarie 2015, după ce anterior a fost inspector șef al IPJ Brăila. 

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde