ISU Dobrogea are un nou șef

778
2
ISU Dobrogea are un nou șef - sirbsefisu-1323297854.jpg
Prin ordin al Inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, maior drd. ing. Ioan Ioniță Sîrb a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, începând cu data de 1 decembrie 2011, pentru o perioadă de șase luni.
Acesta s-a născut la data de 11 februarie 1974, în municipiul Carei, județul Satu Mare, și a absolvit Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Facultatea de ingineri-pompieri, în anul 1997. După absolvire a fost repartizat la Grupul de pompieri din județul Maramureș. Sîrb este căsătorit și are doi copii.
Din anul 2008 și până în prezent, maior Sîrb a îndeplinit funcția de prim adjunct al inspectorului șef la ISU "Gheorghe Pop de Băsești" al județului Maramureș, iar anterior acestei date a îndeplinit funcții de comandă în sistemul managementului situațiilor de urgență.

Comentează știrea

cucina
8 decembrie 2011
Bravo lui!!!

Cum asa Maiorul Constantinescu Dan nu a ajuns inspector sef??? Nu pot sa cred!! Cum asa, cata nedreptate . Sigur Igas are ceva cu el . Maioare mai lasa bautura ca te asteapta puscaria baiatule ....Nu mai bea in unitate nemernicule dute la bar k acolo iti este locul. Pregteste`te de mititica la Poarta Alba

gigi
8 decembrie 2011
Felicitari noului Inspector sef!!!

Felicitari!!! Noului Inspector Sef. Oricum este o nedreptate facuta Maiorului Constantinescu Dan . Este de nedescris cum de nu a fost propus la sefia Inspectoratului;Asa un om capabil la sef al sticlelor de vin si tuica baute in Detasamentul Palas.Betivule te astepta puscaria pt felul cum ai facut disponibilizarile jegodule. Poarta Alba scrie pe tine betivule. Bautura se bea la bar nu in unitate zdrentzo penala care est

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : ISU Dobrogea are un nou șef!
Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : S-au încheiat simulările pompierilor
Pagina a fost generata in 0.4047 secunde