Jaf la o sală de jocuri mecanice

1232
Angajata unei săli de jocuri mecanice din Constanța a fost bătută și jefuită de unul dintre clienți.
Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 24. Polițiștii de la Secția 3 au fost sesizați chiar de angajata sălii, în vârstă de 24 de ani, care a spus că ultimul client care rămăsese în incinta societății a lovit-o, după care i-a cerut încasările din ziua respectivă.
După ce individul a plecat cu "imensa" sumă de 20 de lei, angajata a apăsat butonul de panică, în câteva minute venind la fața locului o echipă de intervenție a unei societăți de pază. Aceasta a reușit imobilizarea suspectului pe una dintre străzile din apropiere, după care a fost dat pe mâna polițiștilor de la Secția 3.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că individul se numește Cristian Sava, are 34 de ani, și este din Constanța. El a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de polițiștii constănțeni, iar ulterior prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța, în vederea arestării pentru o perioadă de 29 de zile. Aceștia au emis pe numele lui Sava mandatul de arestare, prin urmare, el a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la o casă de amanet
Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : A murit paznicul de la Cafe Cafe
Pagina a fost generata in 0.5315 secunde