"JAFUL SECOLULUI". Toate tablourile EXISTĂ, spun avocații

113

Articole recomandate

Toate cele șapte tablouri furate din muzeul din Olanda ar fi în stare intactă. Potrivit mamei unuia dintre principalii suspecți, tablurile nu ar fi fost arse, susțin avocații.




Răsturnare de situație în cazul celor șapte tablori furate de la Muzeul Kunsthal, din Rotterdam. Mama unuia dintre suspecți a declarat că tablourile nu au fost arse, așa cum se afirmase inițial, a spus avocata unuia dintre învinuiții din acest dosar, care i-a sfătuit pe aceștia să declare unde pot fi găsite operele.


"Dovezile ne fac să îi credem pe clienții noștri când spun că tablourile nu au fost arse", spune unul dintre avocați. Cei șase români sunt acuzați de procurorii DIICOT că au furat și vândut șapte tablouri dintr-un muzeu din Rotterdam: "Tete d´Arlequin", de Pablo Picasso, "La Liseuse en Blanc et Jaune", de Henri Matisse, "Waterloo Bridge" și "Charing Cross Bridge", de Claude Monet, "Femme devant une fenêtre ouverte, dite la fiancée", de Paul Gauguin, "Autoportrait", de Meyer de Haan, și "Woman with Eyes Closed", de Lucian Freud. Valoarea prejudiciului se ridică la 18 milioane de euro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2723 secunde