Jandarmii au înapoiat unui pensionar borseta pierdută

227
Jandarmii au înapoiat unui pensionar borseta pierdută - 16septembriepensionarjandarmi-1347796518.jpg
Un pensionar constănțean a primit înapoi, de la jandarmi, o borsetă cu documente de identitate, pe care o pierduse sâmbătă, 15 septembrie, cu două ore în urmă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, jandarmii aflați în patrulare pe strada I.G. Duca din Constanța, în apropierea intersecției cu bulevardul Mamaia, au găsit borseta cu acte pe jos, lângă un trotuar, în jurul orei 11.00.

Într-un portofel aflat în borsetă se găseau un act de identitate, un permis auto și un certificat de înmatriculare, precum și mai multe cupoane de pensie, toate pe numele lui Ioan A., de 66 de ani, din Constanța.

Fiind verificată adresa aflată în documente, jandarmii s-au deplasat la domiciliul titularului, căruia i-au înapoiat toate actele, în baza unui proces-verbal, în jurul orei 13.00. Bărbatul le-a spus jandarmilor că a pierdut borseta, cel mai probabil, la coborârea din mașină, pe strada I.G. Duca, în timp ce mergea spre Piața Griviței. El mai spune că și-a dat seama ulterior de pierderea actelor, însă nici prin gând nu-i trecea că va mai intra în posesia lor.

Ioan A. le-a mulțumit jandarmilor pentru operativitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Secretul puterii lui Mazăre
Pagina a fost generata in 0.7605 secunde