Jandarmii au plecat și ei la "colindat"

67
Jandarmii au plecat și ei la

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au surprins două persoane care ofereau spre vânzare peste 1.600 de obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deține autorizație.


La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța a depistat în apropierea Pieței Tomis III, din Constanța, două persoane care comercializau produse pirotehnice. Acestea doreau să vândă persoanelor din zonă 1.633 de obiecte artizanale și de distracție pe baza de amestecuri pirotehnice.   


Pentru petardele aflate în 115 cutii, cei doi nu aveau autorizație și nici nu erau  inscripționate clasele pirotehnice din care fac parte. 
Au fost întocmite actele de constatare  pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a deține autorizație, acestea și petardele urmează a fi  înaintate la Serviciului Arme, Muniții și Materiale explozive al IPJ Constanța, pentru continuarea cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5448 secunde