Jandarmii constănțeni vor fi alături de credincioși, în această perioadă

165
Aproximativ 150 jandarmi ai Grupării Mobile Constanța, cu sprijinul Poliției Municipiului Constanța, vor asigura ordinea și liniștea publică, în perioada 17- 21 mai, la procesiunile religioase dedicate Sfințiilor Împărați Constantin și Elena, dar și Brâului Maicii Domnului.

Miercuri, 18 mai, jandarmii vor însoți procesiunea cu Racla Brâului Maicii Domnului din zona Campusului Universitar până la biserica "Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul". Vineri, 20 mai, se va pleca în procesiune de la biserica "Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul", până la biserica "Sfinții Împărați Constantin și Elena", iar sâmbătă, 21 mai, în procesiune de la biserica "Sfinții Împărați Constantin și Elena" la Catedrala Arhiepiscopală.

Jandarmii vor acționa în principal pentru protecția participanților, asigu-rarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării ceremonialului religios, prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

"Recomandăm credincioșilor care vor participa la manifestările religioase să manifeste calm și înțelegere, pentru a se evita producerea de busculade în zonele aglomerate, precum și să acorde o atenție sporită la modul de asigurare a obiectelor personale", este mesajul jandarmilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5114 secunde