Jandarmii îl vor vizita din nou pe Nicușor Constantinescu

1530
Jandarmii îl vor vizita din nou pe Nicușor Constantinescu - 382a7dc7bddc2cb278d0c928cb462a6b.jpg
Vineri, Judecătoria Constanța a trimis către Inspectoratul de Jandarmi Județean Constan-ța mandatul de aducere ce-l privește pe președintele Con-siliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.
Acesta trebuie să fie prezent, luni, la Judecătoria Constanța, la procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Amintim că el a refuzat în mod sistematic până în acest moment să se prezinte în fața judecătorilor.
Până acum, Constantinescu a fost căutat de jandarmi, atât acasă, cât și la sediul Consiliului Județean Constanța, dar de fiecare dată militarii nu au reușit să dea de el.
Pe de altă parte, președintele CJ este cel care a anunțat, în numeroase rânduri, judecătorii, prin avocatul său, că nu vrea să dea vreo declarație în acest proces, dar că, totodată, se consideră nevinovat.
La ultima înfățișare din acest proces, judecătorii au cerut, pentru a treia oară, citarea cu mandat de aducere a inculpatului Nicușor Constantinescu, pentru ca acesta să fie prezent, așa cum scrie la lege, la administrarea probelor în apărarea sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patrupezii care apără Constanța
Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jandarmii comemorează eroii Revoluției
Pagina a fost generata in 0.3218 secunde