Judecător filmat pe ascuns, într-un proces al interlopilor

1831
1
cUn individ a fost prins, ieri, în sala de judecată a Tribunalului Constanța, în timp ce filma, cu un telefon mobil, completul de judecată. Mai mult decât atât, se pare că omul era "interesat" de fețele judecătorului și procurorului de ședință, pentru că, pe înregistrare, el a făcut de mai multe ori zoom pe aceste detalii. Totul se petrecea în timpul procesului în care clanul Băncuță este judecat pentru că l-a agresat pe Dumitru Mirel Chiujdia.
Jandarmii au fost cei care au sesizat că individul, din ultima bancă a sălii de judecată, filma judecătorul, procurorul, cât și tot ce se petrecea în sală.
Anunțat de situație, magistratul Lucian Lică a suspendat ședința, iar persoana respectivă a fost luată la întrebări. Așa s-a constatat că individul se nu-mește Anastase Enache. Întrebat de ce a filmat în sală, el spus că nu are vreo legătură cu persoanele din vreun dosar care se judeca în acel moment și că a făcut asta de plăcere, pentru a avea la ce să se uite, acasă, pe plasmă (?!).
Telefonul individului a fost luat la puricat de jandarmi, care au constatat că acesta filmase aproximativ 20 de minute, și că, de mai multe ori, a făcut zoom pe fețele procurului de ședință și a magistratului Lucian Lică.
Judecătorul a dispus amendarea bărbatului cu suma de 1.000 de lei, iar înregistrarea a fost ștearsă din telefonul bărbatului.

Comentează știrea

akula11
9 august 2011
si ce justitia sa fie independenta si transparenta..care e problema..nu arata bine in ziua aia domnul lica

domnu lica nu a fost la hearstylist si era nebarbierit care e problema..sa vedem si noi pe ce i-au oamenii astia ai justitiei banii aia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde