La un pas să cumpărăm iar haine contrafăcute! Iată ce au descoperit poliţiştii, la Vama Veche

289
La un pas să cumpărăm iar haine contrafăcute! Iată ce au descoperit poliţiştii, la Vama Veche - img20230307wa0001-1678177596.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole vestimentare în valoare de aproximativ 8000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 04.03.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.


Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele unui pasager 70 articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetăţean român, în vârstă de 35 de ani. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.


Produsele, în valoare de aproximativ 8.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8563 secunde