La un pas să fie înșelată prin metoda "Accidentul"

281
La un pas să fie înșelată prin metoda

Articole de la același autor

Indivizii care acționează prin metoda "Accidentul" nu se potolesc. Din fericire, constănțenii nu se mai lasă înduioșați de orice poveste lacrimogenă și verifică informațiile înainte de a da bani. 


Polițiștii constănțeni au fost alertați, luni după-amiază, în jurul orei 15.00, de o locuitoare din Constanța care a fost la un pas să se numere printre victimele escrocilor. 


Femeia le-a spus polițiștilor că a fost contactată pe telefonul mobil de un individ care i-a spus că este doctor și a informat-o că fiica ei a suferit un accident rutier. Presupusul doctor i-a spus că fata a suferit mai multe leziuni și că starea ei este gravă. Pentru a putea fi operată, bărbatul i-a cerut suma de 4.000 de euro. 


Femeia i-a spus că nu are decât 2.000 de lei și că nu poate face rost de mai mulți bani. Individul nu a insistat și a spus că este suficientă și această sumă pentru moment. Mai mult, acesta i-a precizat că în scurt timp se va prezenta la domi-ciliul ei pentru a ridica banii. 


După ce a încheiat convor-birea, femeia și-a sunat fiica și a aflat că aceasta nu este în pericol. 
Imediat, constănțeanca a sunat la 112 și a reclamat incidentul.
Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz pentru a da de urma autorilor. 


Oamenii legii le reamintesc con-stănțenilor să verifice informațiile pentru a nu cădea în plasa escrocilor. 


"În astfel de cazuri, în care sunteți contactați telefonic și vi se solicită diferite sume de bani, pentru rezolvarea unor probleme survenite în urma unor accidente, prin darea de bani unor persoane, apelați imediat SNUAU 112 sau Poliția, pentru a se verifica veridicitatea informațiilor primite. Astfel, polițiștii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înșelăciuni, iar persoanele care intenționează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate și trase la răspundere penală", îi sfătuiesc polițiștii pe constănțeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6868 secunde