Avocatul Sorin Șandru, în arest la domiciliu

418
1

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au analizat, ieri după-amiază, propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă emisă pe numele unui avocat constănțean. Sorin Șandru este acuzat de comiterea infracțiunilor de trafic de influență și spălare de bani. 


În urma ședinței de judecată, completul a decis ca avocatul să fie plasat în arest la domiciliu. 


Șandru este acuzat că a luat 40.000 lei de la un individ căruia i-a promis că va interveni asupra unor funcționari pu-blici. Avocatul a fost denunțat de cel de la care a luat banii. 


"În luna iulie 2014, inculpatul Șandru Sorin a pretins de la o persoană suma de 40.000 lei, în schimbul folosirii influenței pe care afirma că o are asupra primarului unui oraș de pe raza județului Constanța și asupra mai multor funcționari din cadrul acelei instituții publice. 


Totodată, inculpatul a promis că va determina persoanele abilitate să efectueze la timp plata unor sume de bani către biroul martorului denunțător, în temeiul unui contract de consultanță încheiat de acesta cu instituția publică respectivă", se arată într-un comunicat remis de DNA Constanța. 


Mai mult, procurorii au precizat că avocatul constănțean a încheiat cu martorul un contract fictiv de asistență juridică pentru a disimula primirea sumei de 40.000 de lei.


Comentează știrea

Hasotti
20 ianuarie 2016
Sandru Sorin

D-na Andra Raftu,acuma parac si dumneata veniti de la Telegrafu,avocatul asta Sandru Sorin e si omul PSD cum erati toti la Telegraful,numai voi daca sunteti corecti,sa vedeti din ce gasca de smecheri fac parte si avoacati isteti ca familia Nita,Popescu Ion,mare smecher,Armeanu cu Filisan C.Filisan G C. si mai mari smecheri,cumpara drepteate pentru Hotii si Infractori.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Chiliman, la DNA într-un nou dosar
Vineri, 18 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Piedone, din nou în fața DNA!
Pagina a fost generata in 2.0778 secunde